CHRISTANDER - För en bättre affär

                                                                                                                    


CHRISTANDER Fastighetsförmedling - för en bättre affär

Vi förmedlar nyproduktion, bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus i hela Västra Götaland och har slagit rekord på högsta
slutpris vid många försäljningar i Göteborg med omnejd.
       

Mäklare med stor kunskap

Vi är medlemmar i fastighetsmäklarnas största branschorganisation Mäklarsamfundet som arbetar för att förbättra och utveckla mäklartjänsten.  Mäklarsamfundet erbjuder ständig fortbildning inom alla för bostadsaffären tänkbara områden.
I kombination med en kunskap utöver det vanliga om bostadsmarknaden och ett genuint intresse för de människor som byter bostad skapar det stor yrkesskicklighet.
Det är denna kombination som gör fastighetsmäklarna i Mäklarsamfundet unika och ger bostadskonsumenter bästa möjliga resultat och trygghet.Sälj din bostad med CHRISTANDER


1.      Första mötet
Du behöver inte ha bestämt dig för att sälja innan vi träffas första gången. Att boka ett möte för rådgivning, värdering eller information om våra tjänster kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Tillsammans kommer vi fram till hur just din bostadsaffär ska gå till.

 

2.      Förbereda försäljningen av din bostad
När du bestämt dig för att sälja tillsammans med oss tar vi hand om alla förberedelser.
Vi samlar in information om din bostad, fotograferar din bostad med hjälp av en professionell fotograf och gör en säljande objektsbeskrivning till alla spekulanter.

3.      Marknadsföring
Vi marknadsför din bostad på Hemnet.se, Blocket.se, HittaHem.se, facebook.se, Booli.se och Christander.se. Vi har också ett kontaktnät av kunder som söker bostad. Vi skräddarsyr marknadsföringen till varje enskild bostad.

4.      Visningen
Vi är alltid med personligen på visningen och berättar om fördelarna med just din bostad. Alla spekulanter får en fin objektsbeskrivning med alla fakta om din bostad.  Vid en budgivning redovisar vi löpande högsta bud för dig.

5.      Kontrakt och tillträde
Vi skriver köpekontrakt/överlåtelseavtal, handpenningsavtal och ansöker om medlemskap i Bostadsrättsföreningen.  På tillträdesdagen träffas vi för att avsluta affären, gör likvidavräkning, löser säljarens lån, utbetalar överskottet och överlämnar nycklar.

 

 


Ta första steget till en bra affär och fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

Du kan också ringa på telefon 0725-60 11 33